15 NİSAN ÇARŞAMBA ''SESİ ÇOK GÜZEL YARIŞMASI''NDA NELER OLDU? 














            ''SESİ ÇOK GÜZEL'' YARIŞMASI 1. BÖLÜM''


FOX TV ekranlarında yeni bir şarkı  yarışması  programı başladı.Yarışmanın ismi''Sesi Çok Güzel''
 Sunuculuğunu Emre Karayel'in yaptığı ''Sesi Çok Güzel'' şarkı yarışmasının Jüri koltuğunda Sibel Can,Sertap Erener ve Gökhan Türkmen oturuyor.

Müzik dünyasının 3 dev ismi  yeni yetenekler keşfetmek için yola çıktılar.Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen ilk hafta yarışmacılarını seçmek için Diyarbakır, İzmit, İstanbul, İzmir ve Sivas’a seyahat ettiler.Her jüri ekibine sesini  beğendiği 3 ismi aldı.

15 Nisan Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan ''Sesi Çok Güzel de '' hem hüzünlü dakikalar hemde keyif dolu anlar yaşandı.


İlk  etepta 8 yarışmacı adayı performans sergiledi.Yarışma formatı gereği  Stüdyoda ki izleyiciler performansını beğendiği  yarışmacılara oylama yaptılar. Oylamada %50 nin üstünde oy alanlar 2. etapta yarışmaya hak kazandı.

2. etapta yola 6 yarışmacı ile devam edilmesi gerektiği için   izleyiciden gelen SMS oylaması sonucuna bakılarak  en iyi performansı sergileyen 6 yarışmacı seçildi.

 2. etapta Her bir jüri üyesinin ekibinde 2 şer yarışmacı kaldı.
 Sibel Can ekibinde bulunan Mutlu kaya ve Mustafa arasında seçim yaparak   2. etapta Mustafa'yı eledi
Gökhan Türkmen kendi ekibinden Hilal ve Zakir arasından seçim yaparak  2. etapta   Hilal'i eledi
Sertap Erener ise ekibinde ki 2 yarışmacıdan melih kahveci ile yola devam etmek istedi.

Son etapta ise  elemeler sonrası 3 yarışmacı adayı kaldı. İlk bölümün finaline kalan yarışmacılar arasında birinciyi uzlaşmaya vararak seçmek zorunda olan jüri üyeleri, karar odasından karar verirken zor anlar yaşadı.Sibel Can,Sertapm Erener ve Gökhan Türkmen Zorlu karaları sonunda Sibel Can'ın ekibinde bulunan Mutlu Kaya'yı finalde birinci seçtiler. 


MUTLU KAYA ''HEVESLİK EYLEDİM'' TÜRKÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top