Kanal 7 Elif Dizisi Melih kimdir?

İlker Gürsoy,Kanal 7 ekranlarında hafta içi hergün saat 19:45 de yayınlanan Elif Dizisi'nde Melih karakterini canlandırmaktadır.Melih Melek'in küçükken ayrıldığı abisidir.Bu iki kardeş  sonunda kavuşur ama Melih onları bu hale düşüren ve annesi ile babasının ölümüne sebep olan Emiroğullarından intikam almak için yanıp tutuşmaktadır.Bu yüzden Emiroğlu çiftliğine ve Kenan'a bir dost ,arkadaş gibi yaklaşan Melih'in tek derdi geçmişin ve Kardeşi Melek'in intikamını almaktır. Bu arada İpek Emiroğlu'na da aşıktır.


İLKER GÜRSOY KİMDİR?

Kanal 7 de hafta içi saat 19:45 de yayınlanan Elif Dizisinde Melih Karakterini canlandıran İlker Gürsoy Ağustos 1987 doğumludur. İzmir ilinde dünyaya gelen Gürsoy Oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a gelmiştir. 10 Nisan da vizyona girecek olan ve başrollerini Atilla Saral,Zeynep Gülmez ile paylaştığı Kaçış 1950 filminde Mustafa karakterini canlandıran İlker Gürsoy şu sıralar Kanal 7 de  hafta içi hergün saat 19:45 de  yayınlanan Elif dizisinde de  Melih karakterini canlandırmaktadır.

 Elif diziyle büyük beğeni toplayan  ve hayran kitesini geliştiren İlker Gürsoy  Kıvanç Tatlıtuğ’a olan benzerliği ile dikkat çekmektedir.


İlker Gürsoy Resimleri
























biyografi,kanal 7 elif dizisi melih kimdir,ilker gürsoy kimdir,elif dizisi melihin gerçek adı,elif dizisi melih kaç yaşında,ilker gürsoy nereli kaç yaşında,Kaçış 1950 mustafa kimdir,kaçış filmi mustafanın gerçek adı,kaçış 1950 filmi Mustafa (İlker Gürsoy) kimdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top