Survivor All Star yeni bölüm, Survivor sms oylaması, Survivor adaya kim veda edecek? Survivor oyunu kazanan taraf, Survivor ülüler takımı, Survivor gönüllüler takımı, Survivor Hasan Turabi gerginliği      


      Tv 8 ekranlarında survivor fırtınası tüm hızıyla devam ediyor. Hafta sonunda ve haftasonunu takiben hafta içi  Pazartesi ve Salı günleri de yayınına devam eden yarışma programı heyacan dolu yarışmalarıyla olduğu kadar yarışmacılar arasında yaşanılan tartışmalarıyla da gündemde ki ve reytinglerdeki yerini koruyor. Survivor Al Star yarışma programında Hasan Turabi gerginliği devam ediyor. Daha önceki bölümlerde de ikilinin tartışma yaşadığı yarışma programın 11 Nisan Cumartesi ekrana gelen bölümünde Hasan ve Turabi arasında ödül oyunu sırasında yine gerginlik yaşandı.





         28 Bölümüyle 11 Nisan Cumartesi ekrana gelen yarışma programında herzaman olduğu gibi yemek ödülü vardı. Yemek ödülü için yarışan ünlüler ve gönüllüler takımından ödülü kazanan taraf her  ne kadar birbirileri arasında tartışma yaşasalarda yarışmayı kazanan taraf gönüllüler takımı oldu.Yarışmada kazada yaşandı. Ödül oyunu sırasında Nadya'ya karşı yarışan Merve Aydın yarışma sırasında düştü. Fakat herşeğe rağmen Merve Aydın performasından hiçbirşeğ kaybetmdi ve topa ulaştı.

Survivor All Star Merve Aydın'ın düştüğü sahne:



   Bu hafta  '' Survivor All Star''  Ünlüler ve gönllüler takımında yarışmanın kazananı kim olacak ? Adaya veda eden isim kim ? Gönüllüler takımı sms oylama sonucu ? Ünlüler takımı sms oylama sonucu? Ünlüler ve gönüllüler takımı oyunu kazanan taraf kim?

    Survivor yarışması hız kesmiyor. Gönüllüler ve ünlüler mücadelesi Tv 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor All Star iddialı yeni bölümleriyle Tv. 8 ekranlarında olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top