ELİF DİZİSİ MELEK KİMDİR?

Kanal 7 de haftaiçi hergün saat 19:45 de yayınlanan Elif Dizisi'nde karşımıza çıkan Selin Sezgin, dizide fedakar anne Melek rolünü canlandırmaktadır.Daha Küçük bir çocukken besleme olarak geldiği Emiroğlu Çiftliğinde,çiftliğin sahibi Aliye'nin oğlu Kenana aşık olan Melek Kenan'la gizlice evlenir.Kayınvalidesi Aliye'nin tehditleri yüzünden Kenan'dan ayrılan Melek,Veysel'le kağıt üzerinde bir evlilik yapmak zorunda kalır.Hayatta ki tek varlığı kızı Elif için bütün engellere göğüs geren Melek'in tek isteği kızının mutlu olmasıdır.



SELİN SEZGİN KİMDİR? 

 Elif dizisinde Melek karakterini canlandıran Selin Sezgin 1987 doğumludur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı bölümünde eğitim görürken bir dönem okula ara veren Selin Sezgin Ümit Çırak’tan oyunculuk Eğitimi almıştır.Kanal 7 de ''Zeytinyağlı Yiyemem Aman'' adlı TV Filmi'nde rol almıştır. Turkcell ve Garanti reklamlarında oynamıştır.Oyunculuk dışında müzik ve heykeltraşla uğraşan Selin Sezgin reklamlarda da oynamaya devam etmektedir. Şimdilerde ise Kanal 7’de yayınlanan Elif dizisinde Melek karakterine can vermektedir. 


      SELİN SEZGİN RESİMLERİ:


 biyografi,kanal 7 elif dizisi melek kimdir,elif dizisi meleğin gerçek ismi,elif dizisi melek şimşek,elif dizisi melek nereli,elif dizisi melek,elif dizisi melek biyografi,selin sezgin kimdir,selin sezgin biyografi,selin sezgin nereli,selin sezgin resimleri,selin sezgin rol aldığı diziler,selin sezgin oynadığı reklamlar..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top