ELİF DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kanal 7 ekranlarında ''Elif Dizisi'' hafta içi 19:45 te yayınlanmaya devam ediyor.

Büyük,küçük herkesin keyifle izleyebileceği ''Elif Dizisi'' her kesime hitap ediyor.Herkesin kendinden birşeyler bulabileceği ,Kanal 7 'nin günlük dizisi Elif'te hüzün var ,hayat mücadelesi var,aşk var.




ELİF DİZİSİ KONUSU


 Herşey Melek'in (Selin Sezgin) daha küçük bir çocukken besleme Olarak gittiği Emiroğlu çiftliğinde Çiftliğin sahibi Aliye'nin oğlu Kenan'a (Altuğ Seçkiner)  aşık olup Aliye'den gizli bir şekil de evlenmeleri ile başlar, Aliye Kenan ile Melek'i ayırır ve Bu yasak aşkın sonu ayrılık olur.

Kenan'dan ayrıldıktan sonra Veysel'le kağıt üstünde evlilik yapmak zorunda kalan  Melek'in hayatla mücadelesi bir hayli zor olur.Kenan ile olan evliliğinden dünyaya gelen  kızı Elif'i tek başına büyüten  Melek  bir yandan kızını Üvey babası Veysel'den de korumak için mücadele eder.

Küçük Elif 5 yıl sonra Üvey babasının yanında geçen sancılı zamanların,kötü günlerin  ardından hiç bilmediği ve kendisinden habersiz olan öz babası Kenan’ın evine besleme olarak gönderilir.

Çiftlikte de Kenan'ın eşi Arzu Elif'in Kenan'la Melek'in kızı olduğunu bilir ve Elif'e kötü günler yaşatır.Elif'in öz babası Kenan ise Elif'in kızı olduğundan habersizdir.

Çok küçük yaşta hayatın acı gerçekleriyle tanışan Elif'in Hikayesi hafta içi hergün 19:45 de kanal 7ekranlarında yayınlanmaktadır.

Kanal 7 Elif Dizisi:Yapım.:Green Yapım,Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Halenur Uzunoğlu Müzik: Korhan Nart Senaryo: Rüya İstanbul Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin.


ELİF DİZİSİ OYUNCULARI :

Selin Sezgin (Melek) kimdir?
Altuğ Seçkiner (Kenan) kimdir?
Isabella Damla Güvenilir (Elif)
Esin Benim(İpek) kimdir ?
İlker Gürsoy (Melih) kimdir?
 Aysun Güven (Aliye)
Emre Kıvılcım (Selim) kimdir?
 Gülçin Tunçok (Zeynep) kimdir? 
Cemre Melis Çınar (Arzu) 
 Hasan Ballıktaş (Veysel) 
Zeynep Öğren (Tuğçe) 
Pelin Çalışkanoğlu (Pelin)
 Batuhan Soncul (Murat)
  Dilara Yüzer (Gonca) 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top