Elif Dizisi Kenan  kimdir?

Altuğ Seçkiner, Kanal 7 de hafta içi hergün yayınlanan Elif Dizisi'nde Kenan karakterini canlandırmaktadır.Kenan, Emiroğlu çiftliği'nin sahibi,Aliye'nin büyükoğlu ve Melek'in eski eşi rolündedir.Başarılı bir işadamı olan Kenan İlk aşkı ilk eşi olan melek'ten annesi yüzünden ayrılmış ve Melek'i asla unutamamıştır.Şimdi ise Arzu ile evlidir ama aklı hala Melek'te olan kenan mutlu değildir ve bu mutsuz evliliği için de  hep annesini suçlamaktadır.


ALTUĞ SEÇKİNER KİMDİR?



Kanal 7 ekranlarında hafta içi hergün saat 19:45 de yayınlanan Elif Dizisinde başarılı  iş adamı Kenan'ı canlandıran Altuğ Seçkiner 9 Haziran 1982 yılında doğmuştur.Oyuncu  Kıbrıs’ta erkek güzelli seçilerek şöhret hayatına atıldıktan sonra birçok dizi projesinde yer almıştır.Akasya durağı,Küçük Kadınlar,Yaprak Dökümü,Adanalı,Arka sokaklar gibi dizilerde rol alan oyuncu şimdilerde ise Kanal 7 de yayınlanan Elif Dizisinde Kenan Karakterini Canlandırmaktadır.

Oyunculuk için Türkan Şoray kurallarını benimseyen Altuğ Seçkiner  "Oyunculuğa hep bir meslek gözüyle baktım, hiçbir rol arkadaşımla özel hayatımda yakınlaşmadım. Rol arkadaşıyla bir ilişki içerisine girmek bana göre hiç etik değil. Böylesine ilişkiler yaşayanları da kınıyorum" dedi.

 Oyunculuk sektöründe  Erkan Petekkaya'yı takip ettiğini söyleyen Altuğ Seçkiner, Oyuncu koçuyla çalışan Kenan İmirzalıoğlu’nun oyunculuğunu ise beğenmediğini  belirtti. 


Altuğ Seçkiner'in rol aldığı diziler:



  Akasya Durağı – Kanal D
Yaparak Dökümü – Kanal D
  Küçük Kadınlar – Fox TV
  Adanlı – ATV
  Arka Sokaklar – Kanal D
  Elif-Kanal 7






















0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top