SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV 8'in başarılı yarışma programı Survivor All Star 12 nisan Pazar günü yeni bölümü ile ekranlardaydı.Survivor yeni bölümde yine heyacan doruktaydı. Büyük mücadelenin yaşandığı ada da ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanmak için  mücadele ettiler.

Dokunulmazlık oyunu sIrasında özellikle Pascal Nouma ve Bozok arasında büyük mücadele yaşandı.

12 Nisan Pazar akşamı Survivor All Star da zorlu mücadelenin ardından Dokunulmazlık Oyununu kazanan taraf Gönüllüler oldu. 

12 Nisan Pazar Akşamı Survivor All Star da Dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf ünlüler oldu. Ve Ünlülerden birisi adaya veda edecek taraf oldu.


KİŞİSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI


12 Nisan Pazar akşamı Survivor All Star da Merve Aydın  oynanan Kişisel Dokunulmazlık Oyununu kazanarak kendini  koruma altına aldı. kendini koruma altına alan Merve Aydın adadan gitmesi için Merve Oflaz'ın ismini verdi.
Peki ünlülerden adaya kim veda edecek?

Survivor All Star  önceki bölümde; Taner'in elenmesine  Hasan'ın sebep  olduğunu düşünen Turabi ve Hilmicem arasında yakınlaşma oldu.

Yapılan ada konseyinde Hilmicem için çok sevdiğim bir arkadaşım diyen Turabi,  Hasan için de ''kendimden yaşça büyük  birine saygısızlık ettim, dolduruşa geldim,Hasan abimdir  fakat bu o kişiye karşı tavrımın değişeceği anlamına gelmez dedi.

Gönüllüler takımında bunlar yaşanırken Ünlüler Takımında da tartışmalar vardı.Ünlüler Takımından Berna, Merve Oflaz ve Hakan ile tartıştı.Hakan 'a ''Ben hastanede acı çekerken sen arkamdan konuşuyordun diyen Berna Merve Oflaz ile de atıştı.

Konseyde eleme gecesinde ünlüler takımı oylarını  Berna ve Merve Oflaz aleyhine kullandılar.Oylama sonunda merve oflaz ve Berna 4-4 beraber kaldılar.


SURVİVOR ALL STAR SMS OYLAMASI:

Ünlüler takımı SMS oylaması sonucu?

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ?

Survivor All Star eleme gecesinde elenen isim ünlüler takımından  Berna mı ?Merve Oflaz mı ? oldu?


0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top