14 NİSAN SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ

Survivor All Star izleyicileri 14 nisan adaya kim veda edecek diye beklerken Survivorda son anda  yapılan format değişikliği ile eleme gecesi 15 nisan Çarşamba akşamı ekrana geldi.  

15 NİSAN SURVİVOR ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?


Ekranların reyting rekortmeni Survivor  All Star'da heyacan devam ediyor.

Mücadelenin rekabetin kıyasıya yaşandığı Survivor All Star da Bu akşam Heyacan fırtınası esecek.Survivor da zorlu geçen bir haftanın ardından bu akşam ise adadan bir kişi elenerek yarışmaya veda edecek. 


geçtiğimiz Pazar akşamı  akşamı  Dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı . Bu durum da dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf ünlüler   ada konseyine giderek oylama yaptılar ve  elenecek iki ismi belirlediler. Oylamadan eleme için en çok Merve oflaz  ve Berna'nın ismi çıktı.Berna ve Merve Oflaz  için dörder oy çıktı  berabere kalan  Merve Oflaz ve Berna  adaya veda edecek isimlerden oldular.

14 Nisan Salı akşamı Merve Oflaz  ve Berna'nın karşısına  bir isim daha çıkacak.Bunu da ünlüler takımının  SMS oylaması sonuçları belirleyecek. Ünlüler takımından SMS oylaması sonucu birinci olan kişi,  Merve Oflaz  ve Berna'nın karşısına çıkacak ismi belirleyecek.Ve Survivor All Star da 14 Nisan Salı adaya veda edecek kişi bu üç isimden biri olacak.

Survivor All Star da 14 Nisan Salı  yaşananlar  ve  adaya veda eden isim bu akşam anlık olarak sitemizde yayınlanacaktır.












0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top