Medcezir Dizisi Olcay  kimdir?

Başrolerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı her hafta sürprizlerle gelen Star TV nin fenomen dizisi Medcezir'in kadrosuna  yeni bir oyuncu katıldı. Son olarak Ankara'nın Dikmeni'nde rol alan Gözde Kansu Medcezir kadrosuna  olcay karakteri olarak katıldı.


 Gözde Kansu  kimdir?



Medcezir Dizisinde Olcay karakteri ile karşımıza çıkan Gözde Kansu  23 Ağustos 1980 yılında  İzmir de doğmuştur.Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu Dükkanı Kast Ajansına kayıtlı olan Gözde Kansu en son Ankara'nın Dikmeni dizisinde yer almıştır. Ayrıca Al yazmalım, Hanımın çiftliği, Bahar dalları, Dudaktan kalbe gibi dizilerde oynayan Gözde Kansu , Issız Adam sinema filminde de rol  almıştır.Geçtiğimiz yıllarda  ATV de yayınlanan ''Veliaht'' şarkı yarışmasında giydiği dekolte kıyafeti ile  Hüseyin Çelik'in tepkisini çeken Gözde Kansu işinden olmuştu.Şimdilerde ise Medcezir Dizisinib koyuncu kadrosuna dahil olan Kansu dizide Olcay karakterini canlandırmaktadır.

Gözde Kansu rol aldığı diziler:


Ankara'nın Dikmeni- Tilbe
Al Yazmalim 
 Hanımın Çiftliği
Bahar Dalları - Emine
Neşeli Hayat
Dudaktan Kalbe - Nimet Başar Altuğ
 Issız Adam - Sinem
 Cemile - Elvan
 Haylaz Babam - Sekreter Yasemin
Kısmet - Ebru 
Canım Benim
 Mürüvvetsiz -Mürüvvet 
 Yeter Anne- Deniz.
 Üzgünüm- Leyla 
 Abuzer Kadayıf-Plajdaki kız.
 Ayrılsak da Beraberiz -Öğretmen.
Çiçek Taksi 








Medcezire , Gözde Kansu Medcezir dizisi, Gözde Kansu (Medcezir Olcay)  kimdir?, Gözde Kansu biyografi, Gözde Kansu hayatı,  gözde kansu kaç yaşında,gözde kansu nereli,gözde kansu  

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top