SURVİVOR 14 NİSAN SMS SIRALAMASI:

Survivor All Star   tartışmaları ,zorlu  mücadeleleri  ve oynanan oyunlarının  ardından 1 haftayı daha geride bıraktı. Bu akşam ise adadan bir kişi elenerek yarışmaya veda edecek. 

Kıra kırana rekabetin yaşandığı Survivor'da her salı olduğu gibi bu salı da adaya bir kişi veda edecek.14 Nisan Salı eleme heyacanının yaşanacağı  Survivor'da bu akşam adaya veda edecek isim belli olacak.

14  Nisan Salı akşamı elenecek isim ünlüler takımından olacak.Bilindiği üzere ,12 Nisan Pazar akşamı  Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler   Ada konseyine gitmek zorunda kaldılar ve Pazar günü yapılan ada konseyinde elenecek iki isim belirlediler. Oylamadan eleme için en çok merve oflaz  ve Berna'nın ismi çıktı.Berna ve Merve Oflaz  için dörder oy çıktı ve berabere kaldılar.Yani Merve Oflaz ve Berna  adaya veda edecek isimlerden oldular.Bu iki ismin karşısına bir kişi daha çıkacak.Bunu da ünlüler takımı SMS oylaması sonuçları belirleyecek.Oylamada Ünlüler takımından SMS oylaması sonucu birinci olan   Merve Oflaz  ve Berna'nın karşısına çıkacak ismi belirleyecek.
Ünlüler SMS oylaması Bu akşam Yayınlanacak olan Survivor All Star Yarışması sonrası anlık olarak sitemizde olacaktır.

Survivor All Star izleyicileri 14 nisan adaya kim veda edecek diye beklerken Survivorda son anda  yapılan format değişikliği ile SMS oylaması sonuçları ve eleme gecesi 15 nisan Çarşamba akşamı ekrana geldi. 

Survivor 15 Nisan Ünlüler SMS sıralaması için tıklayınız












0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top