SURVİVOR ALL STAR 6 MAYIS SMS OYLAMASI SONUCU, 6 MAYIS SURVİVOR ALL STAR ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU.



Survivor All Starda  3 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunun kazananı ise Gönüllüler takımı oldu. Dokulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler adaya veda edecek aday ismi belirlemek için konseye gitti ve konseyde elemeler için ismi çıkan  'Hakan' adaya veda edecek isim olarak birinci aday oldu.6 mayıs çarşamba akşamı survivor all star eleme gecesinde Kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Merve Aydın ve İzleyiciden en fazla SMS oyu alan  kişi elemeler için birer isim söyleyecek ve bu isimler adaya veda edecek diğer aday isimler olacak.Bu üç isimden en az SMS oyu alan kişi adaya veda edecek.

   6 Mayıs Çarşamba Survivor da  yapılacak elemeler için  Kişisel Dokunulmazlık Oyununu kazanan  Merve Aydın, Doğukan'ın ismini söyledi

    SMS oylaması sonucu birinci olan isim  Ünlüler Takımından Serenay oldu ve elemeler için Pascall'ın ismini söyledi.  


Hakan,Doğukan ve Pascall 6 Mayıs Survivor All Star da adaya veda edecek aday isimlerden biri oldu.Bu üç adaydan en az oyu Pascall aldı ve 6 Mayıs Survivor da adaya Pascall veda etti. 6 mayıs survivor da Pascall elendi.

6 Mayıs Ünlüler SMS oylaması sonucu


1.Serenay
2.Hakan
3.Anıl
4.Doğukan
5.Pascall
6.Berna
7.Merve Aydın


12 Nisan Ünlüler SMS oylaması sonucu:
Anıl - Berna - Seranay - Merve Aydın - Hakan - Pascal - Doğukan

    En son yapılan Ünlüler takımı SMS oylamasında Anıl birinci olmuştu ve Anıl 3 Mayıs ada konseyinde Hakan'ın ismini yazmıştı. Hakan ise 12 Nisan da yapılan SMS oylamasında beşinci sırada yer alıyor. 12 Nisanda yapılan SMS oylamasında en az oyu alan isim ise Doğukan olmuştu. 

   6 Mayıs Çarşamba akşamı SMS oylaması sonucu adaya veda edecek isim kim olacak ? Survivor yarışma programında konseyde en fazla ismi çıkan Hakan adaya veda eden isim olacak mı? 
      Survivor All Star Eleme Gecesi tüm heyacanı ve detayları ile 6 Mayıs Çarşamba akşamı Tv 8 ekranlarında olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top