SUNGURLAR 9 MAYIS YENİ BÖLÜM DE NELER OLACAK?

Cumartesi günlerinin en çok izlenen Dizisi ''Sungurlar'' heyacan dolu bölümleri ile kaldığı yerden devam ediyor.Türkiye ve Ortadoğu üzerinde oynanan oyunları her hafta farklı bir bölümle ekrana getiren ''Sungurlar'' aksiyon sahneleri ile de  dikkat çekiyor.Her bölümü ilgiyle izlenen ''Sungurlar'' 9 Mayıs Cumartesi yeni bölüm ile saat 08:50 de STV ekranlarında olacak.

Sungurlar en son yayınlanan bölümde neler oldu?

Geçen bölümde Komutanlarını kaybeden Sungurlar Celil'i de Suriye de bırakmanın acısıyla Türkiye'ye dönerler.

Sungurlar 2 Mayıs 28. bölüm özeti:
Sungurlar Geçen hafta 2 Mayısta yayınlanan 28. bölümde Suriye de Şehit düşen Albay ve Güvenin zehirlediği baygın halde yatan Meryem'le  Suriye’den çıkmaya çalışan Sungurları, Kasım ve Güven kirli oyunları ile yine tuzağa düşürür. Çatışma da  Serdar, ağır bir şekilde yaralanır .Sungurların Suriyeden çıkması için fedakarlık yaparak, tek başına Suriyede kalıp Kasım ve Güven'in adamlarını  Tek başına oyalamaya çalışan celil Kasım’ın elinde esir düşer. Oğlunun intikamını almak isteyen Kasım, Celil’i diri diri toprağa gömer. Sungurlar 28. bölüm finalin de ise  Albay’ın tabutuna bomba yerleştirildiği haberi yeni bir paniğe yol açar. 


9 mayıs Cumartesi ''Sungurlar'' 29. bölümde neler olacak?

 Sungurlar, Celil’i Suriye’de bırakmanın acısını yaşarken Kasım, intikam almak için işkenceler ettiği Celil’in son görüntülerinin olduğu videoyu karargaha gönderir. Görüntüleri izleyen Sungurlar, dehşete düşer. Serdar, Celil’e ulaşmak için hemen harekete geçmek istese de General’in artık Suriye’ye geçilmeyeceği konusundaki kesin emriyle büyük şok yaşar. Ancak Kasım’ın planları bununla sınırlı değildir ve Albay’ın cenazesinde patlatacağı bomba ile büyük bir katliam gerçekleştirmek için düğmeye basar. Bu planın istihbaratını alan Sungurlar, geniş tedbirler alırken Kasım’ın oyununu bozan ise sürpriz bir isim olur.

Sungurlar 9 mayıs yeni bölüm 



sungurlar dizisi,sungurlar 9 mayıs yeni bölümde neler olacak,sungurlar 29. bölüm de neler olacak,sungurlar 9 mayıs yeni bölüm fragmanı,sungurlar 29. bölüm fragmanı,sungurlar yeni bölüm,sungurlar albay öldümü,sungurlar albayı kartardımı,sungurlar 9 mayıs meryem kurtuldumu,sungurlar 2 mayıs neler oldu,sungurlar geçen bölüm özet,sungurlar,

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top