''SUNGURLAR DİZİSİ''


''Sungurlar Dizisi'' 18 Nisan  Cumartesi akşamı 26. bölüm ile STV 'de yayınlandı.Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları her Cumartesi ekrana taşıyan Sungurlar'da aksiyon hız kesmiyor.

Başrollerini Mert Kılıç,Bora Karakul,Mehmet Küçük, Dilara Büyükbayraktar, Merve Anlağan,Nuri Uysal ve Serkan Bilgili'nin paylaştığı Sungurlar Dizisi yeni bölümleriyle her Cumartesi saat 08:50 de samanyolu TV de izleyici ile buluşmaya devam ediyor.



18 Nisan Cumartesi Sungurlar 26. bölümde  de neler oldu'?

Sungurlar 26. bölümde Sungurlar Timi büyük bir şokla sarsılıyor.Sungurlar Timinin bağlı olduğu   Albay vuruluyor.


 

      Sungurlar 26. bölümde:Güven tarafından bombaya bağlanan Naza için zaman daralırken Sungurlar Naza'yı ölümün eşiğinden kurtarır.Nükleer bombayı son anda etkisiz hala getiren Sungurlar Timi ilçenin büyük bir felakete sürüklenmesini de engeller.
Nükleer bomba karargahı harekete geçirir ve bir toplantı düzenlenir. Sungurlar timinden serdar'ın katıldığı bu toplantıya saldırı düzenlenir,Güven ve Kasım'ın adamları tarafından Serdar Komutan esir alınır. Serdar adamların elinden kaçmayı başarır. 

       Sungurlar 26. bölümde: Sungurlar timi arasına Zehra isimli bir ajan sızar.Sungurlar'ı tuzağa düşüren Zehra'nın amacı ölen abisi Şahmaran kod adlı Yavuzun intikamını almaktır.Güven Ve Kasım İle de işbirliği içerisinde olan Zehra  Sungurlar timini tuzağa düşürmeyi başarır.Tuzağa düşen Sungurlar Timi  bir anda kendisini çatışmanın ortasında bulur. Sungurların imdadına  son anda Naza yetişerek Sungurları kurtarır.


       Sungurlar 26. bölümde ;Sungurları tuzağa çeken Zehra Albayı da kurduğu Tuzağa çekmeyi başarır ve Sungurlar Timinin bağlı olduğu Albay Sungurlar 26. bölüm sonunda kalleşçe  vurulur.

Sungurlar 27. bölümde neler olacak?Sungurlar Timi Albay'ı kurtarmak için nasıl plan yapacak,Albay ölecek mi?,yoksa kurtulacak mı? Sungurlar Timini neler bekliyor? hepsi ve daha fazlası Sungurlar 27. bölümde ekrana gelecek.

Sungurlar 27. bölüm 25 Nisan Cumartesi STV ekranlarında olacak. 

Sungurlar Dizisi Oyuncuları:

  Mert Kılıç-Serdar yüzbaşı
 Bora Karakul-Doktor
 Kordon Celil Mehmet Küçük
Dilara Büyükbayraktar-Naza
 Merve Anlağan-Meryem
Tolga Çiftçi -Güven
  Elif Dilara Güneş-Dilan
 Nuri Uysal -Albay
Serkan Bilgili-Memiş


0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top