PARAMPARÇA 23 BÖLÜMDE NELER OLACAK ? PARAMPARÇA 4 MAYIS PAZARTESİ YENİ BÖLÜM 



       
        Star Tv ekranlarının başarılı dizisi Paramparça 27 Nisan Pazartesi akşamı 22 bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yine etkileyici  bir bölümle ekrana gelen Paramparça dizisi ekranlara damgasını vurdu. Heyacan dolu gelişmelerin yaşandığı Paramparça 22 bölümde neler oldu.



Paramparça 22 bölüm özeti:

Ozan kız arkadaşı Müge ile beraber vakit geçirmek için Müge'yi yalıya getirir. Müge ise Ozan'ın içkisine ilaç katarak yalıyı soyup kaçmıştır. Tuzağa düşen Cihan Gülseren'i buna inandırmak için her yolu dener Gülseren'i kendine bir türlü inandıramayan Cihan Gülseren'e duygusal konuşma yapar. Dizinin finalinde ise Hazal ve Gülseren kaza geçirir.

 PARAMPARÇA 22 BÖLÜM FİNAL SAHNESİ:

Paramparça dizisi 22 bölüm final sahnesi ekranlara damgasını vurdu.Paramparça 22 bölüm final sahnesinde Gülseren ve Hazal kaza geçiriyor.

Gülseren ve Hazal'ın kaza geçirdiği dizinin final sahnesi:



    Paramparça 23 bölümde neler olacak ? Kaza sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede ölüm kalım savaşı veren Hazal ve Gülseren kurtulabilecek mi? Paramparça yine soluksuz izleyeceğiniz yeni  bölümüyle 4 Mayıs pazartesi Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça 23 bölüm fragmanı:

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top