KARADAYI 4 MAYIS PAZARTESİ YENİ BÖLÜM, KARADAYI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?





       Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in yer aldığı Atv'nin sevilen dizisi Karadayı yine çok konuşulacak bölümlerinden biriyle 27 Nisan Pazartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlandı. Karadayı 108 bölümüyle 27 Nisan Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıktı. Karadayı 108 bölümde neler oldu.



Feride Mahir'i kaçırmayı başarmıştır:

Feride ve Suna adliyede herşeği ayarlayarak Mahir'i kaçırmayı başarır.Mahir'in kaçırıldığını öğrenen Savcı Adnan Feride'nin de bu işin içinde olduğunu anlar ve durumu Mehmet Saim'e anlatır. Mehmet Saim ise bu duruma öfkelenir. 

Mahir çatışmanın ortasında kalır ve vurulur:

Annesinin cinayeti çözmek isteyen Feride cinayet aletinin peşine düşer. Bu arada Mahir ve Feride  kendisini çatışmanın ortasında bulur. Feride ise hiç istemese de Mahir'i çatışmanın ortasında bırakır ve delili kaçırır. Mahir ise çıkan çatışmada yaralanmıştır ve Mahir'i olay yerine gelen komiser Yasin kurtarır.


Feride babasını tuzağa düşürmüştür:

Bütün bu olanlardan haberi olmayan Mehmet Saim ise Feride'yi durmak için adliyeye gider. Mehmet Saim kızının Mahir'i kaçırdığı için hakimliği bırakmasını ister. Feride ise Başsavcı ile birlikte olup babasına oyun oynar babasının ise bu oyundan haberi yoktur. Mehmet Saim'in Başsavcının odasında içtiği çay bardağından parmak izi alınır.

Feride babasının katil olduğunu ispatlar:



Karadayı 109 bölümde neler olacak:

    Mehmet Saim'in işlediği cinayet ortaya çıkacak mı ? Feride bütün bu olanlardan sonra nasıl karar alacak? Feride'nin babasına karşı tavrı nasıl olacak Turgut Necdet'e bebeğinin kendisinde olduğunu söyler ve Mehmet Saim'i öldürmesini ister. Necdet bu isteği kabul edecek mi? Karadayı heyacan dolu yeni bölümüyle 4 Mayıs Pazartesi Atv ekranlarında olacak.

Karadayı 109 bölüm fragmanı:

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top