PARAMPARÇA CANSU ( LEYLA TANLAR ) KİMDİR?


     Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrolleri paylaştığı dizi Paramparça ilginç hikayesi ile olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizide dikkat çeken karakterlerden biride Cansu rolündeki Leyla Tanlar oldu.

    Leyla Tanlar dizide Cansu karakteriyle karşımıza çıkmaktadır. Cansu dizide Ozan'nın kardeşi rolünü canlandırmaktadır.


LEYLA TANLAR KİMDİR?


       Paramparça dizisinde  Cansu karakterine can veren  Leyla Tanlar 13 Aralık 1997 İstanbul doğumludur. Leyla Tanlar şuan İtalyan Lisesi 3. sınıf öğrencisidir. Leyla Tanlar daha küçük yaşlarda anaokulundayken tiyatro ile tanışmıştır. Küçük Deniz Kızı tiyatro oyununda başrol oynamış ve bu oyun Koç Üniversitesi Kültür Merkezinde sergilenmiştir.Liseye başladıktan sonra oyunculukta ilerlemeyi amaçlayan başarılı oyuncu  Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün okulu Akademi 35buçuk'tan mezun olmuştur.Paramparça dizi seçmelerine katılıp başarılı olan Leyla Tanlar şuan ilk oyunculuk deneyimi olan Paramparça dizisinde Cansu rolünde izleyici karşısına çıkmaktadır.





Paramparça Cansu ( Leyla Tanlar ) kimdir? Leyla Tanlar biyografi, Leyla Tanlar hayatı, Leyla Tanlar resimleri, Leyla Tanlar kaç yaşında? Paramparça Cansu gerçek ismi

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top