PARAMPARÇA SOLMAZ (GÜNEŞ EMİR ) KİMDİR?


      Star Tv ekranlarında yayınlanan ve daha yayınladığı ilk bölümüyle ekranlara damgasını vuran başarılı dizi Paramparça güçlü oyuncu kadrosuyla da ekranların en çok izlenilen dizisi olmayı başardı. Paramparça dizisinin dikkat çeken yüzlerinden biride Solmaz karakterindeki Güneş Emir oldu.

      Güneş Emir dizide Solmaz karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaktadır. Dizide Solmaz karakteri Alper'in eşidir ve aynı zamanda Dilara'nın da yakın arkadaşıdır. Dar gelirli bir aileden gelen Solmaz dizide Cihan ve Dilara'nın arasını açmak için gizli gizli planlar yapar.


GÜNEŞ EMİR KİMDİR?


        10 Mayıs 1985 de İstanbul da doğan başarılı oyuncu Güneş Emir 2007 yılında Su Ürünleri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra ise Ankara Hacettepe konservatuarına girmiş ve bu bölümden 2011 yılında mezun olmuştur. O şimdi asker dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alan Güneş Emir Deniz yıldızı dizisinde yer almıştır. Şu an da ise Star Tv de yayınlanan Paramparça dizisinde Solmaz rolüyle ekranlara gelmektedir.






Paramparça Solmaz ( Güneş Emir ) kimdir, Güneş Emir biyografi, Güneş Emir hayatı, Güneş Emir resimleri, Güneş Emir yaşı,güneş emir nereli,paramparça solmazın gerçek ismi,güneş emir rol aldığı diziler

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top