KARADAYI YENİ BÖLÜM FRAGMANI, KARADAYI 27 NİSAN PAZARTESİ YENİ BÖLÜM

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Karadayı dizisi yine çok konuşulacak bölümlerinden biriyle 20 Nisan Pazartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin ilgi odağı olan dizi birbirinden iddialı bölümleriyle Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.Karadayı 107 bölümde neler yaşandı.

Karadayı 107 bölüm özeti:


Karadayı dizisinde Feride'nin gözyaşları dinmiyor. Kardeşinden sonra annesini de kaybeden Feride büyük acı içindedir. Karadayı dizisinde Kerime'i öldüren Mehmet Saim olaya hırsızlık süsü vermek ister.Mahir ise Feride için birşeğler yapmak ister fakat hapishanede  tutulduğu için eli kolu bağlıdır. Mahir hapishaneden çıkmanın yolunu arar.Hapishanede Mahir'i ziyarete gelen Feride babasının katil olduğunu öğrenmiştir ve herşeği Mahire anlatır.

  Karadayı 108. bölüm de neler olacak?


  Karadayı dizisinde Mahir ve Feride'nin zorlu sınavı devam ediyor.Annesinin katilinin babası olduğu öğrenen Feride ne yapmayı planlıyor. Karadayı 108 bölümüyle 27 Nisan Pazartesi Atv ekranlarında olacak.

 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top