SURVİVOR 3 MAYIS ÜNLÜLER ADA KONSEYİ, 3 MAYIS PAZAR SURVİVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI, SURVİVOR ALL STAR KİŞİSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU

   
       





        Survivor All Star yarışma programı 3 Mayıs Pazar akşamı 'dokunulmazlık oyunu ' ile Tv 8 ekranlarındaydı. Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyununda her zaman olduğu gibi kazanmak için yine kıyasıya mücadele ettiler. Gönüllüler takımından Sahra ve Bozok, Ünlüler takımından ise Doğukan  iyi oyun çıkardılar. Ünlüler ve Gönüllüler mücadelesinde kazanan taraf  'Gönüllüler takımı' oldu.

      Dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım olan Ünlüler arasında 'kişisel dokunulmazlık' oyunu oynandı.Kişisel dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımından kazanan kişi 'Merve Aydın' oldu.



   





          Dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden taraf olan Ünlüler takımı konseye gitti. 6 Mayıs Çarşamba akşamı kaybeden taraf olan Ünlüler adaya veda edecek olan aday ismi belirlemek için ada konseyinde bir araya geldi. Ada konseyinde P.Nouma ile Berna Hakan ve Serenay ile tartıştı.Tartışmalı geçen  ada konseyinde elemeler için çıkan aday isim 'Hakan' oldu.

Ada konseyinde elemeler için kim kimin ismini söyledi:

Hakan : P. Nouma
Seranay : P. Nouma
Doğukan : Berna
P. nouma : Hakan
Anıl : Hakan
Merve Aydın : Hakan
Berna : Hakan

     6 Mayıs Çarşamba akşamı izleyiciden gelecek 'SMS' oylama sonucu Hakan adaya veda edecek isim olarak birinci aday olurken diğer iki aday ise Ünlüler takımı yarışmacıları arasında yapılan sms oylama sonucu birinci olacak isim söylediği kişi ve diğer isim ise kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan ismin söylediği kişi olacak. Ve bu üç isimden izleyiciden en az SMS oyu alan kişi adaya veda eden isim olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top