PARAMPARÇA 11 MAYIS PAZARTESİ YENİ BÖLÜM, PARAMPARÇA 24 BÖLÜMDE NELER OLACAK ?


         Ekranların en çok izlenilen dizisi Paramparça her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.Paramparça  4 Mayıs Pazartesi heyecan dolu bir bölümle  Star Tv ekranlarındaydı. Paramparça 23 bölümde ölümle yaşam arasında mücadele vardı. Hazal'ın yaşam mücadelesi verdiği Paramparça 23 bölümde neler oldu.
Paramparça 23 bölüm özeti:

    Gülseren ve Hazal, içinde bulundukları taksinin düştüğü inşaat çukurunda ölüm ve yaşam arasında gidip gelirken, yalıdaki gündem bambaşkadır. Dilara, Hazal'ın okulda yaptıklarının üzerine bir de Rahmi Bey'in, at çiftliğini yakanın Hazal olduğunu söylemesiyle öfkeden deliye döner.Hazal'ı yalıdan göndermek konusunda artık hiçbir teretdütü kalmayan Dilara tam bu sırada kazayı öğrenir. Kaza alanında ise gerçek bir can pazarı yaşanmaktaydı. Paramparça 23. bölümde Gülseren taksiden sağ çıkmayı başardı ama Hazal için umut pek yok gibiydi. Kaza yerine gelen Dilara gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Her şey öyle risklidir ki, kurtarma ve sağlık ekiplerinin müdahale etmesi bile mümkün değildi. Cihan ise tüm olanlardan habersiz, yurt dışında iş seyahatinde. Saatler ilerledikçe Hazal adına çok zor bir karar alınması gerekti. Paramparça son bölümde Dilara ile Gülseren arasındaki fark burada iyice belirginleşti çünkü birbirlerinin tam aksi yönünde davrandılar. İki anne, bu kez son derece hayati bir kararla karşı karşıyaydı…

Paramparça 24 bölümde neler olacak ?

Hazal yaşam mücadelesini kazanacak mı ? Gülseren ve Dilara nasıl kararlar alacak? Paramparça yeni bölümüyle 11 Mayıs Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça 24 bölüm fragmanı:

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top