SURVİVOR ALL STARDA ADALAR BİRLEŞTİ , 26 NİSAN İTİBARİYLE SURVİVOR ALL STARDA NELER DEĞİŞTİ?



      Survivor All Starda ne gibi değişiklikler olacak ?  Adaların birleşmesiyle Survivorda neler değişecek ?Acun Ilıcalı Survivor All Star yarışmasında 26 Nisan Pazar gününden itibaren ne gibi değişikler olacağını Pazar akşamı  yapılan ada konseyinde açıkladı. Survivorda adaların birleşmesiyle birlikte yarışmada da bazı değişikler oldu. 



Survivor All Starda birleşme partisinden sonra neler değişecek:

Survivorda adaların birleşmesiyle ünlüler ve gönüllüler artık birarada yaşayacak.Takımlar ise yine ayrı ayrı ünlüler ve gönüllüler olarak yarışmaya devam edecek. Takımların nasıl yaşayacağına kendisi karar verecek, eğer takımdan birisi isterse karşı takımla birlikte kalabilecek.

Survivorda sembol oyununun önemi artıyor:

Her hafta yapılan sembol oyunu 5 hafta daha oynanacak. Bu beş haftanın sonunda ise sembol oyununun finali yapılacak.Finale sembolü bir defa kazananda katılabilecek. Önceki yarışmalarda olduğu gibi sembol oyunu kızlar ve erkekler olarak yapılacak.Yarışmada şimdiye kadar kazanılan her sembol finalde yarışmacıya avantaj sağlayacak.Survivor sembol oyununu kazanan yarışmacı son üç hafta dokunulmazlığı kazanacak ve büyük finale gitmeyi garantileyecek

Survivor All Starda elemelerde değişikliğe gidilyor :

Elemeler sonucu takımlardan biri iki kişi kalırsa yarışmalar takım olarak değil bireysel olarak devam edecek.
Kişisel dokunulmazlık oyununda değişikliğe gidilen yarışmada kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacıda elemelerde isim söyleme hakkına sahip olacak ve yine önceki yarışmalarda olduğu gibi izleyiciden en çok sms alan yarışmacıda elemeler için bir isim söyleyecek ve ada konseyinden de elemeler için bir isim çıkacak ve bu üç isim arasında seyirciden gelen sms oylamasında en az sms oyu alan yarışmacı adaya veda edecek.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top