SURVİVOR 14 NİSAN SALI ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?



Survivor All Star takipçileri Dün akşam SMS sonuçlarını ve adaya kimin veda edeceğini merakla beklerken Survivor All Star 14 Nisan Salı yayınlanan bölümünde SMS sonuçları açıklanmadı.Adadan kimin gideceği  ve SMS sonuçlarının açıklanması ise  15 Nisan çarşamba ekrana gelecek.

Survivor ALL Star da 14 Nisan salı yayınlanan bölümünde yine ödül oyunu oynandı. ''mantı ve ailerlerden gelen müzik dinletisi '' ödüllü  oyunu  kazanan taraf ''gönüllüler'' oldu.

 ''Gönüllüler takımı'' Survivor  13 nisan Pazartesi akşamı ''Karacahome kahvaltı sofrası'' ödüllü yarışmayı da  kazanan taraf olmuşlardı.

Survivor 12 Nisan Pazar akşamı yine   Dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kazanmıştı.Dokunulmazlık oyununu kaybeden  ünlüler   ada konseyine giderek oylama yaptılar ve  elenecek iki ismi belirlediler. Oylamadan eleme için en çok Merve oflaz  ve Berna'nın ismi çıktı.Berna ve Merve Oflaz  için dörder oy çıktı  berabere kalan  Merve Oflaz ve Berna  adaya veda edecek isimlerden oldular.


12 NİSAN ÜNLÜLER ADA KONSEYİNDE YAZILAN İSİMLER:


Survivor HAKAN-BERNA yazdı
Survivor ANIL -MERVE OFLAZ yazdı
Survivor DOĞUKAN- BERNA  yazdı
Survivor PASCAL-MERVE OFLAZ  yazdı
Survivor SERENAY - BERNA yazdı
Survivor Merve Aydın -MERVE OFLAZ  yazdı
Survivor  MERVE OFLAZ- BERNA yazdı
Survivor  BERNA - MERVE OFLAZ Yazdı


SURVİVOR ALL STAR 15 NİSAN ÇARŞAMBA KİM ELENDİ?


15 Nisan Çarşamba  akşamı Merve Oflaz  ve Berna'nın karşısına  bir isim daha çıkacak.Bunu da ünlüler takımının  SMS oylaması sonuçları belirleyecek. Ünlüler takımından SMS oylaması sonucu birinci olan kişi,  Merve Oflaz  ve Berna'nın karşısına çıkacak ismi belirleyecek.Ve Survivor All Star da 15 Nisan Çarşamba adaya veda edecek kişi bu üç isimden biri olacak.
Survivor ALL Star  adaya kimin veda edeceğini 15 Nisan Çarşamba Survivor All Star yeni bölümde  göreceğiz. Bakalım 15 Nisan Salı adadan Kim gidecek?  



15 Nisan Çarşamba Ünlüler SMS sıralaması:

1.ANIL
2.BERNA
3.SERENAY
4.MERVE AYDIN
5.HAKAN
6.PASCALL
7.DOĞUKAN
8.MERVE OFLAZ


15 NİSAN ÇARŞAMBA SURVİVOR ALL STARDA ADAYA MERVE OFLAZ VEDA ETTİ


izleyenlerin kullandıkları oylar sonucunda Survivor All Star'da 15 Nisan Çarşamba  Berna-Merve Oflaz ve Hakan arasından Merve Oflaz gelen SMS lerde en az oyu alarak  Adaya veda etti.



15 Nisan Ünlüler SMS oylamasında en çok oyu alarak  ANIL birinci oldu.ve Anıl Hakan'ın ismini söyledi.Berna ve Merve Oflaz'ın karşısına HAKAN çıktı.



Bu akşam Ünlülerden kim elenecek? adadan gidecek isim kim olacak?,Adaya veda edecek ismin belirleneceği Survivor All Star da bugün heyacan zirvede olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top