MEDCEZİR 24 NİSAN CUMA YENİ BÖLÜM,MEDCEZİR 70. BÖLÜM


Star TV nin başarılı yapımı Medcezir 24 Nisan Cuma  yeni bölümüyle geliyor.
Medcezir de bu hafta neler olacak?medcezir de beklenmeyen olaylar gelişti..
Sude gözaltına alındı...Sonunda Nişanlanan Mira ve Yaman ise çok mutlu...Medcezir yeni bölüm 24 Nisan Cuma Star Tv ekranlarında olacak.


''Medcezir 70. bölümde;Mira ve Yaman, nişanlarında Nevin’in yokluğunun yarattığı boşluğa rağmen, yine de birbirlerine duydukları aşk ve inançla kazandıkları zaferin tadını çıkarmayı başarırlar. Yaman, Orkun’un vincin ucunda sallandığını düşündüğü dakikalarda, Yaman ve Mira’nın nişan fotoğraflarını ilk beğenen Orkun olur. Olanları daha fazla gizlemeyi beceremeyen Yaman için de gerçekleri Selim ve Sedef’e anlatmanın zamanı gelmiştir. Hemşirenin ölümüyle ilgili deliller Sude'yi gösterdiği için  Sude göz altına alınır.  Uzay'ın aniden İstanbul’dan gitmesi Eylül ve Mert’i farklı etkiler. 

Medcezir merakla beklenen yeni bölüm 24 Nisan Cuma akşamı saat 08:30 da STAR TV ekranlarında olacak.


Medcezir geçen hafta neler yaşandı? Medcezir 69. bölümde neler yaşandı?

Medcezir 69. bölüm de;Yaman ve Mira’nın coşku dolu kavuşmalarına, gençlerin sürpriz organizasyonu da eklenince, Yaman ve Mira uzun süredir arzuladıkları neşeye kavuşurlar. Fakat gecenin neşesi kadar gerilimi de büyük olur. Eylül, Mert’e olan kızgınlığına bir kılıf uydurmak için debelenirken Mert’in itirafı Eylül’ü yıkıma sürükler ve ikisinin aşkı hiç olmadığı kadar büyük bir darbe alır... Medcezir 69. bölüm de Sude'ye yardım eden hemşirenin ölüm haberiyle ortalık karışır. Selim ise Yaman ve Mira için gerçek mutluluğa giden yolun üzerinde duran bir engeli daha kaldırır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top