''ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ'' STAR TV

Demet Özdemir ve Yusuf Çim Çilek Kokusu Dizisinde buluşuyor.....


     Star TV ekranlarında yaz aylarında yayınlanması beklenen yeni gençlik dizisi ''Çilek Kokusu'nun'' oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.


    Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Fox TV de yayınlanan ve beğeni ile izlenen Kiraz Mevsimi'ni de kaleme almış olan Aslı Zengin yazacak. 

 Çilek Kokusu dizisi'nin Başrollerini ''Sana Bir Sır vereceğim'' adlı dizi ile hayran kitlesi kazanan Demet Özdemir ve geçen yıl  Show TV  de yayınlanan ve reyting kurbanı olan Dizi  Ezra'da rol alan  Yusuf Çim paylaşacak.

    Urfalıyam Ezelden dizisinde rol alan Mahir Günşıray Hatırla Sevgili ve Gönülçelen dizilerinde rol alan Laçin Ceylan ,  Not Defteri dizisinde rol alan  Ekin Mert Daymaz ve  ''Benzemez Kimse Sana'' yarışmasının sunucusu Murat Başoğlu  Star TV nin yaz dizisi ''Çilek Kokusunda'' rol alacak isimler den oldu.


''Çilek Kokusu'' Dizisinin konusu ise şöyle:
Pastanede çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan bir kızın (Demet Özdemir) ülkenin şımarık ve zengin playboylarından (Yusuf Çim)  biriyle yaşadığı aşk-nefret ilişkisini anlatılacak



Çilek Kokusu dizi oyuncuları:


Yusuf Çim kimdir?
Demet Özdemir kimdir?
 Ekin Mert Daymaz kimdir?
Mahir Günşiray 
Laçin Ceylan
Murat Başoğlu




Çilek kokusu dizisi star tv,star tv çilek kokusu dizisi,çilek kokusu dizisi oyuncuları kimler,çilek kokusu dizisi ne zaman başlıyor,çilek kokusu dizisi koonusu nedir,demet özdemir,yusuf çim,demet özdemir ve yusuf çim çilek kokusu dizisinde buluşuyor

0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top