KURTLAR VADİSİ PUSU 256. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 23 NİSAN PERŞEMBE KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM 

    Uzun süredir izleyicinin karşına çıkan ve daha yayınlandığı ilk günden itibaren reytinglerde birinci sıradan  düşmeyen başarılı dizi ' Kurtlar Vadisi Pusu'  16 Nisan Perşembe yeni bölümüyle kanal D ekranlarındaydı. Aksiyon dolu sahnelerin hız kesmediği Kurtlar Vadisi Pusu 255. bölümde neler oldu:



Kurtlar Vadisi Pusu 255. Bölüm özeti:



  Yüce Majeste’nin ölümü üzerine karanlık güçler yeni bir oluşum için planlarını yapmaya başladılar. Fakat artık Polat’ın kim olduğunun farkına vardılar. Sagir’in kapanında kısılıp kalan Akif ve adamlarını neler bekliyor? Yasin arkadaşlarını kurtarmak için harekete geçip KGT’yi uyarır. Miran’ın cenazesinde Settar intikam yemini eder. Leyla, hastalığını kabullenme sürecine girer. Profesör Martin, Süha’yı tanımak ve planını ona göre şekillendirmek için ziyarette bulunur. Karacaahmet ile Cahit buluşurlar. Buluşma öncesinde Cahit’i bekleyen sürpriz ne olacak? Polat, Sagir’i kendi çöplüğünde yakalar. Daha önce Polat’ın elinden kurtulan Sagir’in sonu ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler olacak? 
Kurtlar Vadisi Pusu 256. bölüm...23.04.2015 Kurtlar Vadisi Pusuda Polat Alemdar ve ekibini yeni bölümde neler bekliyor? Aksiyon sahnelerinin hız kesmediği Kurtlar Vadisi Pusu yine çok izlenilecek iddialı yeni bölümüyle 23 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.














Kurtlar Vadisi Pusu 256. bölüm fragmanı:
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Polat'tan Fehmi'ye büyük tehdit 'tapınakçılarla, gizli örgütlerle, hanedanlarla bağlarını kesip bu topraklarda bizimle yaşayacaksın yada iki oğlunu babasız bırakacaksın.' kurtlar Vadisi Pusu yine aksiyon dolu yeni bölümüyle 23 Nisan Perşembe Kanal D ekranlarında olacak.





0 yorum:

Yorum Gönder

 
bizden duyun © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top